Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Ιδέες Για Να Οργανώσουμε Το Μπάνιο


Το μπάνιο είναι ένας ιδιαίτερος και σημαντικός χώρος του σπιτιού. Μπορεί να καταλαμβάνει μικρό μέρος στο σπίτι μας αλλά είναι εξίσου σημαντικό και μπορεί και περισσότερο από τα άλλα δωμάτια. Όσο οι προσωπικές μας ανάγκες μεγαλώνουν τόσο μεγαλώνει και η επιθυμία για ένα λειτουργικό και καλά οργανωμένο μπάνιο. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό θα πρέπει να δημιουργήσουμε έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους μέσα στο μπάνιο μας και να μπορούμε να βρούμε άνετα ότι ψάχνουμε.Ειδικά εάν ο χώρος του μπάνιου σας είναι περιορισμένος μερικές από τις ιδέες παρακάτω θα σας φανούν πολύ χρήσιμες 

1.Ντουλάπια :
Τα ντουλάπια και τα συρτάρια είναι απολύτως απαραίτητα στο συγκεκριμένο χώρο. Είναι καταρχήν, πολύ λειτουργικά να υπάρχουν κάτω ή δίπλα στον νιπτήρα για να τοποθετούμε τα διάφορα μικροαντικείμενα καθημερινής χρήσης.

2. Αποθηκευτικά Ράφια

3.Μπορείτε να προμηθευτείτε μικρά καλάθια και να τα τοποθετήσετε στις ντουλάπες ή να τα φτιάξετε σαν ραφάκια και έτσι να ξέρετε το κάθε αντικείμενο που ψάχνετε που βρίσκεται  
4. Μικρές θήκες που μπορούμε να τοποθετούμε διάφορα πράγματα 
Μπορεί να φτιάξουμε θήκες για τα καλλυντικά μας ή τα σαμπουάν, οδοντόβουρτσες, τις χτένες μας κ.λ.π Έτσι εξοικονομούμε χώρο και έχουμε τα πράγματα μας σε μια σειρά!


                             


         


                                                           


Εύκολα και χωρίς κόστος μπορούμε να κολλήσουμε πλαστικές θήκες στην εσωτερική πλευρά της πόρτας του ντουλαπιού

  

5. Μπορούμε να βρούμε στο εμπόριο ειδικές θήκες για το πιστολάκι και τις χτένες μας. Διευκολύνουν πολύ και έτσι δεν έχουμε το πιστολάκι όπου να΄ ναι, και έχουμε μια συγκεκριμένη θέση για να το βάζουμε όταν δεν το χρησιμοποιούμε.

                                          


 6. Καλάθι για τα άπλυτα.
Για να μην βρίσκονται τα άπλυτα ρούχα διασκορπισμένα εδώ και εκεί προμηθευόμαστε κάποιο ειδικό καλάθι                                 


7.Ειδικές κρεμάστρες για πετσέτες. Τις οποίες μπορούμε να βρούμε σχεδόν παντού και υπάρχει μεγάλη ποικιλία
Τέλος μια ωραία ιδέα για να μην έχουμε τα χαρτιά υγείας διασκορπισμένα είναι η παρακάτω!
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο !

Από το Blogger.

Buscar