Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

Έξυπνες Ιδέες Για Οργάνωση Στο Σπίτι


Εάν ψάχνεται για εύκολους και γρήγορους τρόπους οργάνωσης των πραγμάτων στο σπίτι σας και ιδέες για αποθήκευση θα σας δείξω μερικές εδώ! Σε όλους αρέσει να έχουν τα πράγματα τους οργανωμένα και να ξέρουν πάντα που θα βρουν αυτό που ψάχνουν. Μερικές φορές όμως λόγο του ότι υπάρχουν πολλά πράγματα και δεν υπάρχει χώρος αλλά και τρόπος να τα τακτοποιήσουμε, αυτό δεν εύκολο. Υπάρχουν όμως αρκετοί έξυπνοι και πρωτότυποι τρόποι για να αποθηκεύσετε πράγματα χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα! Ελπίζω μερικές από τις συμβουλές να σας φανούν χρήσιμες και να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τον χώρο σας!!

Βάλτε τα πράγματα σας σε κουτιά μέσα στις ντουλάπες. Δεν τα έχετε μες τη μέση και εξοικονομείτε χώρο έτσι αλλά και ξέρετε που βρίσκετε το κάθε τι !

  Εδώ βλέπουμε δύο τρόπους βιβλιοθήκης-σκάλας !Δυο σε ένα ,οργάνωσαν τον χώρο τους δημιουργόντας σε  μια προϋπάρχουσα σκάλα του σπιτιού έναν χώρο για να έχετε τα βιβλία σας ή οτιδήποτε άλλο !
Γιατί να έχετε τις ντουλάπες της κουζίνας άνω κάτω ;Με πιατέλες ,κατσαρόλες και τηγάνια σε καμία σειρά; Να ένας τρόπος να αξιοποιήσετε αυτόν τον χώρο !
Δεν θέλετε το πιστολάκι των μαλλιών συνέχεια στη μέση; Φτιάξτε ένα ραφάκι για να το κρύβετε όταν δεν το χρησιμοποιείτε!

Βήμα βήμα πως να μετατρέψετε μια κρεμάστρα ρούχων σε κρεμάστρα για τα παπούτσια σας σε χρόνο μηδέν!

Οργανώστε μέσα σε ένα συρτάρι διάφορα μικροπράγματα όπως καλλυντικά ή κοσμήματα με αυτόν                                                                   τον τρόπο 
Εδώ μπορείτε να βάλλεται από καλλυντικά, χτένες μέχρι και απορρυπαντικά για να τα έχετε σε μία τάξη !

         Κάντε τις σκάλες να ανοίγουν σαν συρτάρια έτσι μπορείτε να βάζετε πράγματα μέσα

                     Κάτω από το κρεβάτι .Αλλά κοιτάξτε και αυτήν την πολύ πρωτότυπη κατασκευή!

Ένας έξυπνος τρόπος αποθήκευσης για την κουζίνα που δεν πιάνει καθόλου χώρο και μπορείτε να βάλλεται αρκετά πράγματα μέσα !Μπορεί εκεί να βάζατε γλάστρες αλλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και αλλιώς!!
Το τζάκι σας που μπορεί να μην το  χρησιμοποιείτε είτε λόγο καλοκαιριού - άνοιξης είτε για κάποιον άλλο λόγο μπορείτε να το μετατρέψετε σε χώρο αποθήκευσης 

                    Δημιουργήστε ένα χώρο με ράφια και ντουλάπια που μπορείτε να βάζετε πράγματα!                                                                     Όπως ο παραπάνω!!     

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο !

Από το Blogger.

Buscar