Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Κρεβάτια Από ΠαλέτεςΘα έχετε δει βέβαια τώρα τελευταία πολλά άρθρα, κείμενα αλλά και βίντεο για το πώς να φτιάξετε έπιπλα από παλέτες.  Είναι ένας εύκολος και ανέξοδος τρόπος να δημιουργήσετε από μόνοι σας έπιπλα. Εγώ προσωπικά βρήκα πολύ ενδιαφέρον το πώς φτιάχνεται ένα κρεβάτι. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα γιατί όλοι ξέρουμε πόσο ακριβό μπορεί να είναι να πάρουμε ένα καινούργιο κρεβάτι. 
  Το να αγοράσεις παλέτες είναι το πιο εύκολο πράγμα και επίσης είναι διαθέσιμες σε πολλούς τύπους σχήματος και σε διαφορετικά μεγέθη. Είναι στην ευχέρεια του γούστου σας αν θα λειάνετε ή τρίψετε το ξύλο, και αν θέλετε να το βάψετε. Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε ροδάκια, τζάμι ή κάποιο ύφασμα. Πρόκειται για επιφάνειες που ενώ δεν διακρίνονται για την ποιότητα του ξύλου είναι κατασκευασμένες να αντέχουν μεγάλο βάρος και να μπορούν να συναρμολογηθούν εύκολα.
   Μπορείτε πραγματικά με μηδενικό κόστος να δημιουργήσετε πολύ όμορφα κρεβάτια που θα δέσουν και θα ομορφύνουν περισσότερο τον χώρο σας, παραπάνω από οποιοδήποτε αντίστοιχο κλασικό έπιπλο!  


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο !

Από το Blogger.

Buscar